Sovelluksen avaaminen

• Napauta käynnistyspalkin kuvaketta alkunäytön alaosassa.
  • Napauta siirtyäksesi Sovellukset-näyttöön ja napauta sitten käytettävää sovellusta.
  • Napauta Sovellukset-näytössä , ja anna hakemasi sovelluksen nimi.

Sovelluksen tai kansion avaaminen lukitusnäytössä

Voit avata lukituksen ja siirtyä suoraan sovellukseen tai kansioon vetämällä sovelluksen tai kansion ylös.
Vihje: Lukitusnäytön pikavalinnat ovat samat kuin alkunäytön käynnistyspalkissa. Voit muuttaa lukitusnäytön pikavalintoja vaihtamalla käynnistyspalkin sovelluksia tai kansioita.
Jos olet asettanut lisäsuojauskerroksen, kuten näyttölukituskuvion tai PIN-koodin, sinua pyydetään antamaan valtuutustiedot ennen kuin HTC One A9 -puhelin avaa sovelluksen tai kansion.