Kosketuseleet

Käytä kosketuseleitä alkunäytössä siirtymiseen, sovellusten avaamiseen, luettelojen vierittämiseen jne.

Napauta

Napauta näyttöä sormillasi, kun haluat valita näytön kohteita, kuten sovelluksia ja asetuskuvakkeita, tai paina näyttöpainikkeita.

Pidä painettuna

Avataksesi kohteen käytettävissä olevia valintoja (esim. yhteystieto tai web-sivun linkki), pidä kohdetta painettuna.

Pyyhkäise tai liu'uta

Muihin alkunäyttöpaneeleihin pääset pyyhkäisemällä nopeasti sormellasi vaakasuoraan näytön poikki. Pyyhkäisemällä pystysuoraan voit vierittää luetteloa, asiakirjaa ym.

Vedä

Paina ja pidä sormeasi painettuna ennen vetämisen aloittamista. Älä vapauta vetäessäsi sormea ennen kuin olet saavuttanut kohdesijainnin.

Näpäytä

Näytön näpäyttäminen vastaa pyyhkäisyä sillä erotuksella, että sinun on pyyhkäistävä sormella kevyin, nopeammin liikkein, kuten siirtyessäsi vasemmalle ja oikealle alkunäytössä tai näpäytellessäsi yhteystieto- tai viestiluetteloa.

Paina ja näpäytä

Alkunäytössä voit helposti siirtää pienohjelman tai kuvakkeen näytöstä toiseen.

Pidä pienohjelmaa tai kuvaketta painettuna yhdellä sormella ja näpäytä näyttö uutteen sijaintiin toisella sormella.

Liu'uta kahta sormea

Joissain sovelluksissa, kuten Galleria, Viestit, Sähköposti tai web-selain, liu'uta kahta sormea erilleen näytöllä lähentääksesi katsellessasi kuvaa tai tekstiä.

Liuuta kahta sormea yhteen loitontaaksesi kuvaa tai tekstiä.

Kahden sormen pyyhkäisy

Pyyhkäise alas tilapalkista kahdella sormella käyttääksesi Pika-asetuksia.

Kolmen sormen pyyhkäisy

• Pyyhkäise ylös näytöllä kolmella sormella, HTC Connect suoratoistaa musiikkia tai videota HTC One A9 -puhelimesta kaiuttimeen tai TV-vastaanottimeen. Voit myös jakaa suoratoistomediaa sovelluksista, kuten YouTube.
  • Pyyhkäise alas katkaistaksesi yhteyden kaiuttimiin tai TV-vastaanottimeen.
Huomautus: Mediaele on kytketty Asetuksissa päälle oletuksena, mikä saa kolmen sormen eleen toimimaan median jakamisessa.