Lepotila

Lepotila säästää akun virtaa asettamalla HTC One A9 -puhelimen alhaisen virrankulutuksen tilaan, kun näyttö on pois päältä. Se myös estää vahingossa tapahtuneet painikkeiden painallukset, kun HTC One A9 on laukussasi.

Vaihtaminen unitilaan

Paina lyhyesti VIRTA-painiketta laittaaksesi näytön pois päältä ja siirtyäksesi lepotilaan. Voit myös kaksoisnapauttaa lukitusnäyttöä.

HTC One A9 -puhelin siirtyy automaattisesti Uni-tilaan, kun se on jonkin aikaa käyttämättä. Voit muuttaa aikaa ennen kuin HTC One A9 -puhelin siirtyy lepotilaan asettamalla näytön aikakatkaisun. Saadaksesi lisätietoja, katso Asetus, milloin näyttö kytketään pois päältä.

Lepotilasta herääminen

• Paina VIRTA-painiketta.
  • Käytä kohdetta Motion Launch herättääksesi ja avataksesi puhelimen suoraan sovellukseen tai näytölle. Katso Mikä on Motion Launch?.