Sovellusten hakeminen Google Play -kaupasta

Google Playon paikka, josta löydät uusia sovelluksia HTC One A9 -puhelimeesi. Valitse laajasta ilmaisten ja maksullisten sovellusten joukosta, joka ulottuu tuottavuussovelluksista ja viihteestä peleihin.
Huomautus:
  • Tarvitset Google Wallet-tilin ostaaksesi maksullisia sovelluksia tai tehdäksesi sovelluksen sisäisiä ostoksia. Jos sinulla on jo Google-tili, lisää vain Google Wallet kirjautumalla sisään aiemmin luodulla käyttäjätilillä ja salasanalla osoitteessa wallet.google.com.
  • Play Store-sovelluksen nimi voi vaihdella alueesi mukaan.
  • Mahdollisuus ostaa sovelluksia vaihtelee alueittain.

Sovelluksen löytäminen ja asentaminen

Kun asennat sovelluksia ja käytät niitä HTC One A9 -puhelimessa, sovellukset saattavat tarvita pääsyn henkilökohtaisiin tietoihisi tai tiettyihin toimintoihin tai asetuksiin. Lataa ja asenna vain ne sovellukset, joihin luotat.
Tärkeää: Ole varovainen ladatessasi sovelluksia, joilla on pääsy HTC One A9 -puhelimen toimintoihin tai merkittävään määrään tietojasi. Olet vastuussa käyttämiesi ladattujen sovellusten aiheuttamista vahingoista.
  1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Play Store.
  2. Selaa tai etsi ladattava sovellus.
  3. Kun olet löytänyt mielenkiintoisen sovelluksen, napauta sitä ja lue sen kuvaus sekä käyttäjien kommentit.
  4. Voit ladata tai ostaa sovelluksen napauttamalla Asenna (ilmaisille sovelluksille) tai hintapainiketta (maksullisille sovelluksille).
  5. Napauta Hyväksy.
    Vihje: Sovelluksia päivitetään välillä parannuksilla tai virheiden korjauksilla. Voit ladata päivityksiä automaattisesti napauttamalla sovelluksen asennuksen jälkeen > Automaattinen päivitys.
Voit avata sovelluksen siirtymällä Sovellukset -näyttöön ja napauttamalla sovellusta.

Sovellusten palauttaminen Google Play -kauppasovelluksesta

Päivititkö uuteen puhelimeen, hankit uuden kadonneen tilalle tai suoritit ehkä tehdasasetusten palautuksen? Voit palauttaa aiemmin lataamasi sovellukset.
  1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Play Store.
  2. Napauta avataksesi aukiliu'utettavan valikon.
  3. Napauta Omat sovellukset, pyyhkäise Kaikki-välilehteen ja napauta palautettavaa sovellusta.
  4. Asenna sovellus.

Katso lisätietoja Google Play -ohjeesta.

Asiaan liittyvät käyttöohjeet