Puhelimen ohjelmiston päivittäminen

HTC One A9 tarkistaa ja ilmoittaa, onko uusia päivityksiä käytettävissä.

Joidenkin HTC-sovellusten ja -ominaisuuksien, HTC Sense Home, päivitykset voidaan ladata ja asentaa palvelusta Google Play. Katso lisätietoja Asennetaan sovelluspäivityksiä kohteesta Google Play.

Järjestelmäsi ohjelmistoversion tarkastaminen

Ennen järjestelmän ohjelmistopäivityksen asentamista voit tarkastaa ensin mitkä Android- ja HTC Sense-versiot sinulla on puhelimessasi.
  1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Tietoja.
  2. Napauta Ohjelmistotiedot.

Automaattisten päivitysten käyttöönotto

Voit valita ohjelmistopäivitysten automaattisen lataamisen HTC:n tai matkapuhelinoperaattorien sovelluksille.
  1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Tietoja.
  2. Napauta Ohjelmistopäivitykset.
  3. Tallentaaksesi datankäytön, voit valita päivittämisen vain Wi‍-Fi-yhteydellä.
  4. Valitse ladataanko järjestelmäpäivitykset tai sovelluspäivitykset automaattisesti vai molemmat.

Kaikki päivitykset asennetaan automaattisesti. Sinun on silti vahvistettava, milloin järjestelmäohjelmistopäivitykset päivitetään.

Ohjelmistopäivityksen asentaminen

Kun HTC One A9 -puhelin on yhdistetty internetiin ja uusi ohjelmistopäivitys on käytettävissä, päivitysilmoituskuvake tulee näkyviin tilariville.
  1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta järjestelmän päivitysilmoitusta.
  2. Jollet halua ladata päivitystä käyttämällä datayhteyttä, valitse Päivitä vain Wi-Fi-yhteydellä.
  3. Napauta Lataa.
  4. Kun lataus on valmis, valitse Asenna nyt ja napauta sitten OK.

Päivityksen jälkeen HTC One A9 -puhelin käynnistyy uudelleen.

Sovelluspäivityksen asentaminen

Kun Internet-yhteys on päällä ja HTC:n tai matkapuhelinoperaattorin sovelluksen päivitys on käytettävissä, päivitysilmoituskuvake tulee näkyviin tilariville.
  1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten päivitysilmoitusta.

Päivitykset-näyttö avautuu ja näyttää luettelon asennettavista sovelluspäivityksistä.

2. Napauta kohdetta tarkastellaksesi sen tietoja ja napauta sitten .
  3. Kun olet tarkastellut päivitykset, napauta Asenna. Sinua pyydetään käynnistämään HTC One A9 -puhelin uudelleen, jos se on tarpeen.

Asennetaan sovelluspäivityksiä kohteesta Google Play

Joitakin HTC:n ja kolmannen osapuolen sovelluksia päivitetään parannuksilla ja virheenkorjauksilla Google Play:n kautta. Voit päivittää sovelluksia manuaalisesti tai asettaa puhelimen lataamaan ja asentamaan sovelluspäivityksiä automaattisesti, kun niitä on käytettävissä.
  1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Play Store.
  2. Napauta avataksesi aukiliu'utettavan valikon.
  3. Napauta Omat sovellukset.

Näet puhelimeesi asennettujen sovellusten luettelon.

4. Napauta sovellusta kohdassa Päivitykset.
  5. Napauta Päivitä.
  6. Napauta Hyväksy.
Vihje: Napauta Play Store -kaupassa > Asetukset > Päivitä sovellukset automaattisesti valitaksesi, kuinka haluat Google Play päivittää sovelluksesi.

Päivitysten tarkastaminen manuaalisesti

1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Tietoja.
  2. Napauta Ohjelmistopäivitykset. HTC One A9 -puhelin tarkistaa onko päivityksiä käytettävissä.
Huomautus: Jos sinulla ei ole internet-yhteyttä, saat kehotuksen kytkeä mobiilidatan päälle tai muodostaa yhteyden Wi‍-Fi-verkkoon. Kun olet muodostanut yhteyden, napauta Tarkista nyt tarkistaaksesi päivitykset.
Asiaan liittyvät käyttöohjeet