Tietoja sormenjälkiskannerista

Voit herättää ja vapauttaa HTC One A9 -puhelimen lukituksen sormenjäljelläsi. Voit lisätä enintään 5 sormenjälkeä.

Noudata seuraavia vinkkejä asettaessasi ja käyttäessäsi sormenjälkiskanneria:

• Varmista, että sormesi ja sormenjälkiskanneri ovat kuivia ja puhtaita.
  • Käytä koko sormenpäätä, mukaan lukien sivut ja kärki.
  • Kun tallennat sormenjäljen, kosketa skanneria, kunnes se värisee.
  • Sormenjälkiskannerilla on 360° luettavuusalue - voit kosketta skanneria tallennetulla sormella mistä kulmasta tahansa kytkeäksesi näytön päälle tai avataksesi HTC One A9 -puhelimen.
Huomautus: Et ehkä voi asettaa sormenjälkiskanneria avaamaan HTC One A9 -puhelimen lukitusta, jos olet kirjautunut sisään Exchange ActiveSync -tilille, joka vaatii sinua asettamaan eri näytönlukitusvalinnan (kuten salasanan). Tarkista Exchange-palvelimen järjestelmänvalvojalta tukeeko Exchange ActiveSync -tilisi sormenjälkiskanneria.

Sormenjäljen lisääminen ensimmäistä kertaa

1. Napauta Alkunäytössä ja napauta sitten Asetukset > Sormenjälkiskanneri.
  2. Napauta Lisää sormenjälki > Seuraava.

Jollet ole vielä asettanut lukitusnäyttökuviota, PIN-koodia tai salasanaa, sinua pyydetään asettamaan sellainen. Katso Ruudun lukituksen asettaminen.

3. Napauta Käynnistä.
  4. Valitse mitä sormea tai peukaloa käytetään, kosketa skanneria, kunnes se värisee ja nosta sitten sormi tai peukalo skannerilta.
  5. Kosketa skanneria toistuvasti, kunnes sormenjäljen tallennus on onnistunut. Saat parhaat tulokset, jos pidät sormeasi samansuuntaisesti kuin koskettaessasi skanneria.
  6. Kun olet onnistunut tallentamaan sormenjälkesi, napauta Valmis.
Voit käyttää sormenjälkeäsi HTC One A9 -puhelimen herättämiseen ja lukituksen vapauttamiseen.
Varoitus: Sinun on syötettävä varmuuskopio-lukitusnäyttökuvio, PIN tai salasana, jos skanneri ei tunnista sormenjälkeäsi viiden yrityksen jälkeen. Sinulla on vain 10 uutta yritystä ennen kuin tietosi poistetaan HTC One A9 -puhelimesta.

Sormenjälkien lisääminen, poistaminen tai muokkaaminen

1. Napauta Alkunäytössä ja napauta sitten Asetukset > Sormenjälkiskanneri.
  2. Syötä kuvio, PIN-koodi tai salasana.
  3. Tee jokin seuraavista:
    • Napauta Lisää sormenjälki lisätäksesi toisen sormenjäljen.
    • Napauta tallennettua sormenjälkeä nimetäksesi sen uudelleen tai poistaaksesi sen.
    • Napauta Nollaa sormenjälkiskanneri poistaaksesi kaikki tallennetut sormenjäljet.
    • Valitse Alkunäyttö-painike, jos haluat voida napauttaa sormenjälkiskanneria alkunäyttöön siirtymiseksi, kun näyttö on päällä.
    • Valitse Herätä näyttö, jos haluat voida napauttaa sormenjälkiskanneria näytön herättämiseksi.