Asetuksiin tutustuminen

Haluatko vaihtaa soittoääntä, asettaa Wi‍-Fi-yhteyden tai lisätä tilejä? Voit tehdä tämän ja paljon muuta Asetuksissa.
  1. Avaa Asetukset joko Pika-asetukset-paneelissa tai Sovellukset-näytössä.
    • Pyyhkäise kahdella sormella alaspäin tilapalkista avataksesi Pika-asetukset ja napauta sitten .
    • Napauta alkunäytössä vaihtaaksesi Sovellukset-näyttöön ja napauta sitten Asetukset.
  2. Tässä joitakin perusasetuksia, joita voit muuttaa:
    • Napauta Päälle/Pois-kytkintä jonkin kohteen (esim. Wi-Fi) vieressä kytkeäksesi sen päälle tai pois päältä. Napauta kohdetta itseään määrittääksesi sen asetukset.
    • Napauta Ääni ja ilmoitus asettaaksesi soittoäänen, valitaksesi ääniprofiilin ja määrittääksesi saapuvan puhelun ääniasetukset.
    • Napauta Mukauta vaihtaaksesi taustakuvaa, lisätäksesi sovelluksia ja pienohjelmia alkunäyttöön jne.
    • Napauta Tilit ja synkronointi lisätäksesi ja kirjautuaksesi sisään eri tileille, kuten sähköposti, sosiaaliset verkot jne.
    • Napauta Suojaus suojataksesi HTC One A9 -puhelimen esim. näyttölukituksella.
Vihje: Napauta asetuksissa löytääksesi nopeasti valintoja ja asetuksia.
Asiaan liittyvät käyttöohjeet