Valokuvien, videoitten ja musiikin siirtäminen puhelimen ja tietokoneen välillä

Tässä esitellään tavat, joilla voit siirtää mediaa tietokoneelle tai tietokoneelta.
  • Yhdistä HTC One A9 -puhelin tietokoneeseen. Tietokone tunnistaa sen, kuten minkä tahansa siirrettävän USB-aseman, ja voit kopioida mediaa laitteiden välillä. Näet Tiedostojen kopiointi HTC One A9 -puhelimen ja tietokoneen välillä.
  • Lataa HTC Sync Manager -ohjelmisto tietokoneellesi ja käytä sitä. Voit asettaa sen hakemaan automaattisesti musiikkia, valokuvia ja videoita HTC One A9 -puhelimesta tietokoneeseen. Voit myös synkronoida soittolistoja tietokoneesta puhelimeen.

Jos sinulla on iPhone, voit myös liittää sen ja siirtää kameran filmirullan kuvat tietokoneeseen HTC Sync Manager -sovelluksella. Yhdistä sitten HTC One A9 -puhelin uudelleen ja kopioi tiedostot.

Katso Tietoja HTC Sync Manager -sovelluksesta.
  • Käytä verkkotallennuspalveluita säilyttääksesi mediaasi yhdessä paikassa, jossa voit hallita niitä kaikkialta - tietokoneelta, HTC One A9 -puhelimesta ja muilta mobiililaitteilta.