Muita yhteystietojen ja sisällön hankintatapoja

On olemassa erilaisia tapoja lisätä yksittäisiä yhteystietoja ja muuta sisältöä HTC One A9 -puhelimeen.
Synkronointi tietokoneen kanssa

Käytä HTC Sync Manager -sovellusta yhteystietojen, asiakirjojen, soittolistojen jne. synkronointiin HTC One A9 -puhelimen Windows- tai OS X-käyttöjärjestelmällä toimivan tietokoneen välillä.

Voit siirtää sillä myös iTunes-varmuuskopion, joka sisältää yhteystietoja, viestejä ja muuta iPhone-sisältöä tietokoneestasi HTC One A9 -puhelimeen.

Google-tili Google-yhteystiedot tuodaan HTC One A9 -puhelimeen sen jälkeen, kun olet kirjautunut Google-tilille. Voit myös luoda lisää Google-yhteystietoja suoraan HTC One A9 -puhelimesta.
Sosiaalisten verkkojen tilit Kirjaudu sisään suosikki- sosiaalisiin verkkoihin synkronoidaksesi niiden yhteystiedot.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC One A9 synkronoi työyhteystietosi työpaikkasi Microsoft Exchange ActiveSync -palvelimelta.
Outlook.com-tili Synkronoi henkilökohtaiset yhteystietosi Microsoft Outlook.com -tilistäsi.
Puhelinyhteystiedot Voit luoda yhteystietoja paikallisesti HTC One A9 -puhelimessa, jollet halua tallentaa niitä online-tileille.
nano-SIM-kortti Kopioi kaikki nano-SIM-yhteystiedot HTC One A9 -puhelimeen.