iPhone-sisällön siirtäminen iCloud-sovelluksella

Jos sinulla on iCloud-tili, synkronoi iPhone-sisältö iCloud-tallennustilaasi ja siirrä sisältö HTC One A9 -puhelimeen. Voit siirtää seuraavia sisältötyyppejä kohteesta iCloud: yhteystiedot, kirjanmerkit, tekstiviestit, viestit kohteesta iMessage, kalenteritapahtumat ja valokuvat.
  1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Hae sisältöä toisesta puhelimesta.
  2. Napauta iPhone > Tuo iCloud-varmuuskopiosta.
  3. Toimi näytön ohjeiden mukaisesti varmuuskopioidaksesi iPhone-sisältösi iCloud-tallennustilaan.
  4. Syötä iCloud-sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, ja napauta sitten Kirjaudu sisään.
  5. Valitse iPhone-varmuuskopio, jonka haluat siirtää HTC One A9 -puhelimeen ja napauta sitten Seuraava.
  6. Valitse siirrettävät tiedostotyypit ja napauta sitten Tuo.
  7. Odota kunnes siirto on valmis ja napauta sitten Valmis.
Huomautus: Vain joitakin yhteystietoja voi siirtää, kuten yhteystiedon nimi, valokuva, postiosoite, sähköpostiosoite, syntymäpäivä, vuosipäivä ja muistiinpanot.