Sisällön siirtäminen Android-puhelimesta

Lataa vanhalle Android-puhelimelle HTC-siirtotyökalu ja käytä sitä sisältösi siirtämiseen HTC One A9 -puhelimeen.

Vanhan puhelimesi paikallisesti tallennettuihin sisältötyyppeihin, jotka HTC-siirtotyökalu voi siirtää, sisältyvät yhteystiedot, viestit, kalenteritapahtumat, musiikki, valokuvat, videot ja eräät asetukset. Useamman tyyppisiä tietoja, kuten puheluhistorioita, sähköpostitilejä ja joitakin HTC-sovellusasetuksia voidaan siirtää HTC-puhelimista, joissa on HTC Sense 5.5 tai uudempi.

Tärkeää: Tarvitset Android-version 2.2 tai uudemman käyttääksesi HTC-siirtotyökalu vanhassa puhelimessasi.
  1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Hae sisältöä toisesta puhelimesta.
  2. Valitse siirretäänkö HTC Android -puhelimesta vai toisesta Android-puhelimesta.
  3. Napauta Hae sisältöä toisesta puhelimesta -näytössä Seuraava.
  4. Toimi HTC One A9 -puhelimessa näytettyjen ohjeiden mukaisesti ladataksesi HTC-siirtotyökalu kohteesta Google Play vanhaan puhelimeesi, asenna se ja avaa työkalu.
  5. Kun näet vanhassa puhelimessasi PIN-koodin, varmista, että sama PIN-koodi näkyy myös HTC One A9 -puhelimessa ennen kuin jatkat.

Jos PIN-koodi ei tule näkyviin, napauta vanhassa puhelimessa Yritä uudelleen. Jos se edelleenkään näy, vanha puhelimesi ei pysty muodostamaan yhteyttä HTC One A9 -puhelimeen. Jos näin käy, kokeile toista siirtomenetelmää.

6. Napauta vanhassa puhelimessa Vahvista.
  7. Valitse vanhassa puhelimessa vietävät sisältötyypit, napauta Siirrä ja napauta sitten Kyllä.
  8. Odota siirron loppumista.
  9. Napauta molemmissa puhelimissa Valmis.