Palauttaminen aikaisemmasta HTC-puhelimesta

Jos käytit HTC Backup -palvelua aiemmassa HTC-puhelimessasi,sinun on ladattava ja käytettävä HTC Restore -sovellusta HTC One A9 -puhelimessa palauttaaksesi varmuuskopion.
Tärkeää: Sisällön määrän mukaan, varmuuskopion palauttaminen HTC One A9 -puhelimeen datayhteydellä voi aiheuttaa lisäkustannuksia ja kestää pitkän aikaa. Wi‍-Fi-yhteyden käyttö on suositeltavaa.
  1. Kun HTC One A9 -puhelimen asettaminen on valmis, liu'uta Ilmoitukset-paneeli auki ja napauta Siirrä tai palauta sisältösi -ilmoitusta.
  2. Napauta Palauta HTC Backup -palvelusta.

Jos HTC Restore -sovellusta ei ole asennettu puhelimeen, sinua kehotetaan lataamaan ja asemaan HTC Restore.

3. Napauta Palauta HTC Backup -palvelusta.
  4. Kirjaudu sisään tilille, jota käytit vanhan puhelimesi varmuuskopiointiin.
  5. Valitse HTC One A9 -puhelimeen palautettava varmuuskopio.
  6. Jos saat kehotteen, valitse käytätkö mobiilidata- vai Wi‍-Fi-yhteyttä varmuuskopion palauttamiseen.
  7. Palauta varmuuskopio näytön ohjeiden mukaisesti.
  8. Liu'uta Ilmoitukset-paneeli auki tarkistaaksesi, onko siinä ilmoituksia lopettaaksesi varmuuskopion palauttamisen.

Ilmaiset sovellukset kohteesta Google Play palautetaan taustalla, ja voit seurata edistymistä ilmoituksista tilapalkissa. Palauttaaksesi maksulliset sovellukset, ne on ladattava ja asennettava kohteesta Google Play.

Sovellukset tulevat näkyviin Sovellukset-näyttöön, kun ne asennetaan. Sovellukset- ja alkunäytön pikavalinnat järjestetään uudelleen, kuten varmuuskopiossa, kun kaikki sovellukset on asennettu. Voit jatkaa HTC One A9 -puhelimen käyttöä, kun sovelluksia palautetaan.