HTC One A9 -puhelimen asetusten tekeminen ensimmäisen kerran

Kun kytket HTC One A9 -puhelimen päälle ensimmäistä kertaa, sinua pyydetään asettamaan se.
Vihje: Voit ottaa TalkBack-toiminnon käyttöön navigoidaksesi äänipalautteen mukaan ennen kielen valintaa. Pidä kahta sormea painettuna näytöllä, kunnes kuulet viestin, jossa sanotaan, että helppokäyttötila on otettu käyttöön.
Käy läpi laitteen asetus valitaksesi Internet-yhteyden, asettaaksesi laitteen suojauksen ja muuta.
  • Käytä Google-varmuuskopiota, jos olet käyttänyt sitä aikaisemmin vanhan puhelimesi varmuuskopiointiin. Napauta Hae sovelluksesi ja tietosi -näytössä Palauta tästä varmuuskopiosta. Valitse valikosta vanha puhelimesi, jos haluat palauttaa sovelluksesi vanhasta puhelimesta, joka on varmuuskopioitu käyttämällä Googlen varmuuskopiopalvelua. Muuten napauta Aseta uudeksi laitteeksi.
  • Aseta HTC One A9 -puhelimelle laitesuojaus.
Huomautus:
Matkapuhelinoperaattorisi saattaa veloittaa ylimääräisiä datamaksuja joistakin internet-yhteyttä käyttävistä ominaisuuksista, kuten sijaintipohjaisista palveluista ja verkkotiliesi automaattisesta synkronoinnista. Väittääksesi datamaksujen kertymisen, ota nämä ominaisuudet pois käytöstä Asetukset-kohdassa. Katso lisätietoja sijaintipalveluista linkistä Sijaintipalvelujen kytkeminen päälle tai pois.