Akun lataaminen

Suosittelemme, että lataat akun ennen HTC One A9 -laitteen käytön aloittamista.
Tärkeää:
  • Jos akku on ollut purkautunut useita päiviä, sinun on ehkä ladattava HTC One A9 -puhelinta useita minuutteja ennen sen käynnistämistä.
  • Käytä akun lataamiseen ainoastaan HTC One A9 -puhelimen toimitukseen kuuluvaa sovitinta ja USB-kaapelia. Kun akkuvirta on liian vähissä, varmista, että käytät lataamiseen verkkolaitetta, etkä tietokoneen USB-kaapelia.
  1. Aseta USB-kaapelin pieni pää USB-liitäntään.
  2. Aseta USB-kaapelin toinen pää laturiin.
  3. Kytke verkkosovitin pistorasiaan ja akku alkaa latautua.
Huomautus:
  • Turvallisuusvarokeinona akun lataaminen voi keskeytyä ylikuumenemisen estämiseksi.
  • Vältä akun lataamista kuumissa tiloissa.
  • Kun käytät web-selainta akkua ladatessasi, HTC One A9 -puhelin voi kuumentua. Tämä on normaalia.
  • Irrota energiaa säästääksesi verkkolaite pistorasiasta latauksen jälkeen.