HTC One A9

1. VIRTA
  2. ÄÄNENVOIMAKKUUS
  3. Etukamera
  4. Kuuloke
  5. Ilmoitus-LED
  6. Läheisyysanturi
  7. microSD korttitelakka, jossa avausreikä
  8. nano-SIM -korttipaikka, jossa avausreikä
  9. Kaiutin
  10. Sormenjälkitunnistin
  11. USB-liitin
  12. Mikrofoni
  13. 3,5 mm:n kuulokeliitin
Tärkeää:
Sinulla on oltava 4G/LTE-sopimus voidaksesi käyttää operaattorisi 4G/LTE-verkkoa äänipuheluihin ja datapalveluihin. Kysy lisätietoja operaattoriltasi.
Huomautus:
  • Jos haluat käyttää koteloa tai näytönsuojusta, älä peitä ja estä läheisyysanturia. Osta HTC One A9 -puhelimelle suunniteltu kotelo tai näytönsuojus.
  • Vältä liittämästä kolmannen osapuolen kuulokemikrofoneja tai lisävarusteita, joissa on metallisia kännykkäkoruja lähellä kuulokeliitintä. Näiden käyttö voi heikentää signaalin vastaanottoa.