Kuvaaminen

Tehty avuksi vangitsemaan muistojasi perheen ja ystävien kesken jaettaviksi.

RAW enhancement

Voit kohottaa RAW-kuvanparannusellavalokuvasi aivan uudelle tasolle. Otettuasi kuvan Pro-tilassa, kamera tallentaa RAW-tiedoston DNG-muodossa. RAW-tiedosto tarjoaa enemmän kuvatietoja tietokoneen Valokuvaeditori-sovelluksessa tai grafiikkaohjelmistossa jälkikäsiteltäväksi. Katso RAW-valokuvan ottaminen.

Hyperlapse

Pakkaa pitkä video sujuvaksi, viihdyttäjäksi videoksi. Hyperlapse antaa nopeuttaa toimintaa enintään 12-kertaiseksi ja valita videon osat muuttamaan nopeuttaan. Katso Hyperlapse-videon tallentaminen.

Tärinänestolinssi

Optical Image Stabilization (OIS) vähentää käden liikkeen aiheuttamaa epätarkkuutta kuvattaessa. Saat terävämpiä, kirkkaampi ja selkeämpiä kuvia jopa hämärässä valaistuksessa.

Etukameran ominaisuudet

Käytä Kamera-sovelluksen selfie-kuvien ottamista helpottavia ominaisuuksia.

Valokuvaeditori

Valokuvaeditori-sovellus parantaa valokuviasi perusmuokkauksesta tyylikkäisiin tehosteisiin!

Tee valokuvasta surrealistinen. Sekoita joukkoon muotoja, elementtejä ja prismatehosteita. Katso Prisma.

Aseta kuva toisen kuvan päälle ja luo ainutlaatuinen sommitelma, jonka vain itse voit kuvitella! Katso Double Exposure.

Face Fusion käyttää kahta valokuvaa, kuten omaa selfietä ja valokuvaa suosikkijulkkiksestasi niin, että ne yhdistetään näyttämään yhdeltä kuvalta. Katso Face Fusion.