Android 6.0 Marshmallow

Android 6.0 Marshmallow sisältää uusia ominaisuuksia, jotka tekevät mobiilielämästäsi entistä helpompaa.

Now on Tap

Now on Tap etsii ja tarjoaa intuitiivisesti asiaan liittyviä tietoja suoraan sovelluksessa. Tämä tarkoittaa, ettei sinun tarvitse poistua keskustelusta tai selaamaltasi web-sivustolta etsimään tietoa.

Pidä kohdetta painettuna, Now on Tap näyttää asiaan liittyviä tietoja, sovelluksia ja toimintoja. Katso Now on Tap.

Hallitse puhelimen muistia

Käytä Muistia Asetuksissa valvoaksesi HTC One A9 -puhelimen keskimääräistä muistinkäyttöä ja suorituskykyä. Voit myös tarkistaa tällä asetuksella, mitkä sovellukset käyttävät eniten muistia.

Tärkeä muutos muistikorttien käyttötapoihin

Jos sinulla on muistikortti, jossa on mediaa ja muita tiedostoja, käytä sitä siirrettävänä tallennusvälineenä niin, että voit liittää kortin ja käyttää tiedostojasi millä tahansa Android-puhelimessa.

Jos sinulla on uusi muistikortti, voit käyttää sitä sisäisen tallennustilan laajentamiseen. Katso Tuleeko minun käyttää muistikorttia siirrettävänä vai sisäisenä tallennusvälineenä? ja Muistikortin asettaminen sisäiseksi tallennustilaksi.

Nollaa verkkoasetukset

Nollaa nopeasti kaikki verkkoasetukset, kun HTC One A9 -puhelimelle tuottaa vaikeuksia muodostaa yhteyttä mobiilidataan, Wi‍-Fi-verkkoon tai Bluetooth-laitteeseen. Katso Verkkoasetusten nollaaminen.

Google asetukset

Hallitse helposti Google-sovellusten asetuksia ja HTC One A9 -puhelimen ominaisuuksia. Napauta Google Asetukset-kohdassa ja muuta asetuksiasi.

Älykäs sovelluksen linkittäminen

Android 6.0 Marshmallow avaa automaattisesti oikean sovelluksen linkeille, joita napautat tekstissä, sähköpostissa kepostissa tai web-sivustolla. Älykkään sovelluksen linkittämisen ansiosta ei tarvitsee enää arvailla, mikä sovellus pystyy käsittelemään napauttamaasi linkkiä.