Miksen voi käyttää ulkoista USB-tallennustilaa Tiedostohallinta-sovelluksella?

Tällä hetkellä voit vain selata puhelimen sisäistä muistia tai liitettyä muistikorttia. Liitetyn USB-tallennustilan selaaminen ei ole tällä hetkellä tuettu.
Selataksesi USB-tallennustilaa, siirry kohtaan Asetukset > Tallennustila ja USB ja napauta ulkoista USB-tallennuslaitetta, joka on listattu kohdassa Siirrettävä tallennusväline.