Kuinka voin tuoda kirjanmerkkejä vanhasta HTC-puhelimestani?

Toimi näiden ohjeiden mukaisesti tuodaksesi kirjanmerkkejä vanhan HTC-puhelimesi HTC Internet -sovelluksesta uuteen HTC-puhelimeesi.
  1. Lataa ja asenna seuraavat sovellukset Play Store -kaupasta:
    • Uudessa HTC-puhelimessasi: HTC Internet -sovellus
    • Vanhassa HTC-puhelimessasi: HTC-siirtotyökalu
  2. Uudessa HTC-puhelimessasi: Siirry kohtaan Asetukset > Hae sisältöä toisesta puhelimesta. Napauta HTC Android -puhelin > Täysi siirto.
  3. Pariuta HTC-puhelimesi kehotteiden mukaisesti.
  4. Vanhassa HTC-puhelimessasi: Tarkista tietotyypit, jotka haluat kopioida, ja varmista, että Kirjanmerkit on valittu. Napauta Siirrä.
  5. Kun prosessi on valmis, napauta Valmis molemmissa puhelimissa.
  6. Voit tarkistaa kirjanmerkit nopeasti napauttamalla HTC Internet -sovelluksessa > Kirjanmerkit.