Muutin aikavyöhykkeitä matkan aikana. Voinko tarkistaa Kalenteri-sovelluksessa nykyisen ja kotikaupunkini välisen aikaeron?

Kun katsot Kalenteri-tapahtumia matkustaessasi, näet helposti sekä nykyisen sijaintisi että kotikaupunkisi aikavyöhykkeet. Voidaksesi tehdä niin, aseta toinen aikavyöhyke Kalenteri-tapahtumillesi.
  1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Kalenteri.
  2. Napauta > Asetukset.
  3. Napauta Päivänäkymäasetus-kohdassa Valitse 2. aikavyöhyke.
  4. Napauta Aseta automaattisesti.
  5. Tarkista, onko aikavyöhyke Valitse koti-aikavyöhyke -kohdassa oikea kotikaupungillesi. Jollei ole, napauta asetusta ja etsi kotikaupunkisi.

Päivä-näkymässä näet nykyisen ja kotiaikavyöhykkeesi rinnakkain.