Miksi en saa tekstiviestejä yhteystiedoilta, jotka käyttävät iPhonea?

Jos olet vaihtanut iPhone-sovelluksesta, yhteystietosi, jotka käyttävät iPhone-sovellusta, voivat edelleen tekstittää sinulle iMessage -palvelulla eikä SMS:llä tai MMS:llä.
Vastaanottaaksesi heidän tekstiviestinsä HTC-puhelimeen, kytke iMessage-palvelu pois päältä kaikista Apple-laitteistasi.

Tai siirry kohtaan https://selfsolve.apple.com/deregister-imessage poistamaan puhelinnumerosi rekisteröinti.