Kuinka asetan oletus-SMS-sovelluksen?

Jos olet asentanut puhelimeesi useampia kuin yhden SMS-sovelluksen, voit asettaa, mikä sovellus lähettää ja vastaanottaa SMS-viestejä.
  1. Napauta Alkunäytössä > Asetukset > Sovellukset.
  2. Napauta > Määritä sovellukset > Oletusviestintäsovellus.
  3. Napauta Oletussovellukset ja valitse ensisijainen viestintäsovellus.
Vihje: Asettaaksesi HTC:n sovelluksen oletukseksi, napauta Viestit. Viestit-sovellus voi lähettää ja vastaanottaa sekä SMS- että MMS-viestejä ja sallii ryhmäviestinnän (jos laite ja matkapuhelinoperaattori tukee sitä).