Miksi saan kehotuksen syöttää salasanan puhelimen salauksen poistamiseksi, kun käynnistän puhelimen uudelleen tai kytken sen päälle?

Tietojesi suojaamiseksi Android 6.0 salaa puhelimesi tallennustilan, kun olet asettanut näyttölukituksen. Sinun on käytettävä näytönlukituskuviota, numeerista PIN-koodia tai toista salasanaa salataksesi puhelimen tallennustilan aina, kun kytket puhelimen päälle tai käynnistät sen uudelleen.