Miten tarkistan kuinka paljon puhelimessani on muistia ja kuinka paljon muistia on käytetty?

Napauta Asetukset-kohdassa Muisti nähdäksesi kuinka paljon muistia on käytettävissä ja kuinka paljon puhelimen muistia on käytetty. Näet myös kuinko monta sovellusta käyttää muistia.
  1. napauta Sovellusten käyttämä muisti nähdäksesi sovellusten käyttämän muistin.
  2. Napauta Kesto ja valitse sitten ajanjakso, jolta haluat nähdä muistin käytön, kuten viimeiset tunnit tai mennyt päivä.
  3. Napauta > Lajittele maksimikäytön mukaan nähdäksesi luettelon sovellusten huippumuistikäytön.
  4. Napauta sovelluksen nimeä nähdäksesi tiedot sen muistin käytöstä.