Kuinka voin kytkeä TalkBack-sovelluksen pois päältä, kun käytän puhelinta?

Kytkeäksesi TalkBack-toiminnon pois päältä, keskeytä se ensiksi, jotta voit navigoida kosketusnäytöllä normaalisti, ja kytke se sitten pois päältä Asetuksissa.
  1. Piirrä alkunäytössä sormella "‍L"‍ tuodaksesi TalkBack-ohjaimet näkyviin.
  2. Napauta Keskeytä palaute.
  3. Napauta OK-painiketta ja kaksoisnapauta sitten näyttöä keskeyttääksesi TalkBack-toiminnon.
  4. Siirry kohtaan Asetukset > Käytettävyys > TalkBack ja napauta sitten Päälle/Pois-kytkintä kytkeäksesi TalkBack-toiminnon pois käytöstä.