En pysty sulkemaan sovellusta. Mitä minun pitäisi tehdä?

Jos -painikkeen painaminen ei sulje sovellusta, kokeile - ja -painikkeen painamista samanaikaisesti. Jos se toimii, olet vahingossa ottanut käyttöön näytön kiinnityksen.
Siirry kohtaan Asetukset, napauta Suojaus > Näytön kiinnitys ja napauta sitten Päälle/Pois-kytkintä kytkeäksesi näytön kiinnityksen pois päältä.
Huomautus: Saadaksesi lisätietoja näytön kiinnittämisestä, katso käyttöoppaasta tai käyttöohjeesta.