Miksi en voi käyttää usean sormen eleitä sovelluksissani?

Syynä tähän on, että Mediaeleet on otettu käyttöön oletuksena. Tämä tekee kolmen sormen eleen käytettäväksi pelkästään sisällön jakamiseen tai käytettäväksi HTC-sovelluksilla. Et voi käyttää monen sormen eleitä (eleitä, jossa käytetään kolmea tai useampaa sormea) muihin tarkoituksiin.
Käyttääksesi usean sormen eleitä peleissä tai musiikki-instrumenttisovelluksissa, tyhjennä Mediaele-valinta kohdassa Asetukset > Näyttö ja eleet (tai Näyttö, eleet ja painikkeet).