Kuinka lisään tukiaseman matkapuhelinverkkooni?

Useimmat HTC-puhelimet pystyvät tunnistamaan käyttämäsi matkapuhelinoperaattorin SIM-kortin perusteella ja sitten käyttämään esiasetettua tukiasemanimeä (APN) yhteyden muodostamisessa matkapuhelinoperaattorisi dataverkkoon. Voit lisätä uuden tukiaseman nimen (APN) ollessasi verkkovierailussa, tai jos datayhteyden muodostaminen tuottaa vaikeuksia.
  1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Asetukset.
  2. Jos Mobiilidata-yhteys on pois päältä, napauta Mobiilidata Päälle/Pois-kytkintä kytkeäksesi sen päälle.
  3. Napauta Mobiilidata avataksesi Matkapuhelinverkon asetukset-näytön.
  4. Napauta Tukiasemien nimet. Jos puhelimessasi on kaksi SIM-korttipaikkaa, valitse ensin korttipaikka ja napauta sitten Tukiasemien nimet.
  5. Napauta Tukiasemat-näytössä ja syötä APN-asetukset.
  6. Napauta > Tallenna ja valitse sitten Tukiasemat-näytöltä uusi APN.
Huomautus: Jotkut matkapuhelinoperaattorit eivät anna muuttaa esiasetettua APN:ää tai lisätä uusia.