Kuinka Android 6.0:n Sovelluksen valmiustila säästää akkutehoa?

Sovellukset, jotka eivät ole käytössä, kun näyttö on päällä, asetetaan Sovelluksen valmiustilaan akkutilan säästämiseksi. Sovellus siirtyy Sovelluksen valmiustilaan seuraavissa tilanteissa:
  • Et lataa puhelinta.
  • Et ole avannut tai käyttänyt sovellusta muutamaan päivään.
  • Etualatoimintoja ei ole käynnissä. Sovellus ei esimerkiksi toista musiikkia tai suoratoistosisältöä.
  • Sovelluksella ei ole odottavia viestejä.

Sovelluksen valmiustilassa käyttämättömällä sovelluksella on verkkoyhteys vähintään kerran päivässä. Toiminnat, kuten sovelluksen synkronointi, lykätään, kun verkko on taas käytettävissä.