Kuinka Android 6.0:n Torkkutila säästää akkutehoa?

Akkukeston säästämiseksi Torkkutila asettaa puhelimen syvään lepotilaan, kun et käytä sitä pitkään aikaan. Kun puhelin ei ole latauksessa ja puhelinta ei ole siirretty pitkään aikaan—kuten yöaikaan—se siirtyy automaattisesti Torkkutilaan.
Torkkutilassa ollessa:
  • Wi‍-Fi-hakuja ei suoriteta, vaikka Wi‍-Fi-yhteys olisi päällä.
  • Sovellukset eivät voi käyttää verkkoyhteyttä.
  • Taustatoiminnat, kuten synkronointi ja siirto keskeytetään ja asetetaan jonoon, kunnes puhelin poistuu Torkkutilasta.

Mutta jos puhelin on ollut Torkkutilassa hyvin pitkään aikaa, se suorittaa ajoittain viivästytettyjä toimintoja lyhyen aikaa ja palaa takaisin Torkkutilaan.

• Vastaanotat kuitenkin edelleen puheluita ja SMS-viestejä. Voit edelleen vastaanottaa MMS-viestejä HTC Viestit -sovelluksessa.
Puhelin poistuu Torkkutilasta, kun:
  • Liitä verkkolaitteen ja lataat puhelinta.
  • Tapahtuu liikettä, kuten kun nostat puhelimen.
  • Herätyskello kytkeytyy pois päältä asettamaasi aikaan.
Huomautus:
  • Ilmoitukset eivät poista puhelinta torkkutilasta. Saat ilmoituksia aina, kun jokin yllä olevista ilmenee ja poistaa puhelimen torkkutilasta.
  • Jos käytät toista sovellusta MMS-viesteihin, et ehkä voi vastaanottaa MMS-viestejä torkkutilassa ollessa. Voit käyttää Akun optimointi -asetusta kytkeäksesi akun optimoinnin pois päältä sovelluksesta. Katso lisätietoja tästä asetuksesta käyttöoppaasta tai käyttöohjeista.