Kun poistan näyttölukituksen, näkyviin tulee viesti "‍Laitteen suojausominaisuudet eivät enää toimi"‍. Mitä laitteen suojaus tarkoittaa?

Alkaen Android 5.1 Lollipop Google -versiosta, järjestelmään on lisätty Laitteen suojaus -ominaisuus suojaamaan puhelinta, mikäli puhelin katoaa tai se varastetaan. Kun asetat näyttölukituksen ja sinulla on Google-tiliasetus, Laitteen suojaus otetaan automaattisesti käyttöön niin, etteivät muut voi käyttää puhelintasi—ei edes tehdasasetuksiin nollauksen jälkeen—ilman Google Tilille kirjautumisen tunnistetietojasi. Jos poistat näyttölukituksen, muut voivat käyttää puhelintasi ilman sisään kirjautumista ja ohittaa Laitteen suojausominaisuudet.