Miksi en pysty avaamaan näytön lukitusta sormenjäljelläni?

Jos näytön lukitus ei avaudu, kun kosketat sormenjälkiskanneria, tarkista seuraava:
  • Et ehkä voi asettaa sormenjälkiskanneria avaamaan puhelimen lukitusta, jos olet kirjautunut sisään Exchange ActiveSync -tilille, joka vaatii sinua asettamaan eri näytönlukitusvalinnan (kuten salasanan). Tarkista Exchange-palvelimen järjestelmänvalvojalta tukeeko Exchange ActiveSync -tilisi sormenjälkiskanneria.
  • Varmista kohdassa Asetukset > Sormenjälkiskanneri, että Herätä näyttö on valittu.
  • Varmista, ettei etäisyysanturi ole peitetty puhelinta pidettäessä. Katso käyttöoppaasta anturin sijainti.
  • Varmista, ettei sormesi ole märkä tai liian kuiva.
  • Älä käytä hansikkaita käyttäessäsi sormenjälkiskanneria.
  • Kosketa sormenjälkiskanneria vähintään 2 sekuntia sormenjäljen tunnistamiseksi.