Mitä uutta ja erilaista on HTC One A9:ssä?

HTC One A9 -puhelimessa on käytössä Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmä ja kokonaan uudelleen suunniteltu Kamera-sovellus.

Mitä uutta on Android 6.0 Marshmallow -päivityksessä

• Now on Tap hakee intuitiivisesti asiaan liittyvät tiedot suoraan sovelluksessa, kun katsot esimerkiksi viestiä tai web-sivustoa.
  • Puhelimessa on Muisti-asetukset, jotka näyttävät kuinka puhelimesi muistia käytetään.
  • Suojatakseen puhelintasi ja tietosuojaasi Android 6.0 Marshmallow on kehittänyt tavan, jolla sovelluksille annetaan käyttöoikeus tiettyihin tietoihin tai ominaisuuksiin, kuten yhteystietoihin tai mikrofoniin.
  • Käytä aiempaa muistikorttia siirrettävänä tallennusvälineenä liittääksesi kortin ja käyttääksesi sitä missä tahansa Android-puhelimessa. Tai jos kyseessä on uusi, käyttämätön kortti, voit asettaa sen sisäiseksi tallennustilaksi.
  • Torkkutila ja Sovelluksen valmiustila säästävät akkukestoa rajoittamalla verkkokäyttöä, kun puhelin ei ole latauksessa ja puhelinta tai sovelluksia ei käytetä pitkään aikaan.

Uudet kuvausominaisuudet

• Kuvaa Kamera- tai Pro-tilassa. Käytä Kamera-tilaa nopeaan, sujuvaan kuvaukseen. Käytä Pro-tilaa saadaksesi enemmän hallintaa asetuksiin, kuten manuaalinen tarkennus ja valotusarvot.
  • Puhelimen kamerassa on Optinen kuvanvakaaja (OIS), joka helpottaa heikoista kädenliikkeistä johtuvaa sumeuden vähentämistä kuvatessa.
  • Hyperlapse mahdollista toiminnan nopeuttamisen enintään 12-kertaiseksi ja se antaa valita videon osia, joiden nopeutta muutetaan.
  • Kuvaa RAW-valokuvia saadaksesi kuviin lisää yksityiskohtia. Käytä valokuvaeditorin RAW Enhancement saadaksesi valokuvistasi esiin niiden parhaat puolet.

Mitä on muuttunut

• HTC BlinkFeed on kehittynyt palvelukäyttöympäristöksi, joka yhdistää sisältökumppanipalvelut yhteen paikkaan. News Republic on ensimmäinen esitelty kumppanimme.
  • HTC Backup -palvelu ei ole enää käytettävissä. Käytä HTC Restore -sovellusta palauttaaksesi aiemmat HTC Backup -palvelulla tallennetut varmuuskopiot puhelimeesi.
  • vCard-kortin lähettäminen SMS:llä ei ole tuettu. Voit edelleen lähettää vCard-kortin MMS-viestissä.