Visning af billeder og videoer

Vigtigt: Når du åbner Google Billeder første gang, skal du logge på din Google-konto, hvis du bliver bedt om det, og vælge, om du vil slå sikkerhedskopi og synkronisering til eller fra.
  1. Åbn programmet Billeder.

Du vil se dine lokale og synkroniserede billeder og videoer, organiseret efter dato.

2. Du kan skifte til en anden visning ved at trykke på Menu icon > Layout og vælge, hvordan du vil vise mediefilerne.
  3. Tryk på en miniature for at se den på hele skærmen.
    Tip: Videoer optaget i 3D Audio er markeret med . Brug øretelefoner, når du afspiller videoen, for at få fornøjelse af den fantastiske lyd.
  4. For kun at få vist de billeder og videoer, der er gemt i telefonens hukommelse eller på hukommelseskortet, trykker du på Show navigation drawer button for at åbne sidemenuen, og derefter trykker du på Enhedsmapper.