Bruge Hurtigindstillinger

I panelet Hurtigindstillinger kan du nemt slå indstillinger som f.eks. Wi‍-Fi og Bluetooth til eller fra.
  1. Glid ned fra toppen af skærmen for at åbne Meddelelsespanelet.

Lige under statuslinjen kan du se den korte linje til Hurtigindstillinger.

2. Hvis du vil se hele panelet med Hurtigindstillinger, gør du ét af følgende:
    • På låseskærmen swiper du ned én gang fra toppen af skærmen.
    • På enhver anden skærm swiper du ned én gang med to fingre, eller to gange med én finger, fra statuslinjen.
  3. Glid til venstre eller højre for at se flere felter.
  4. Hvis du vil slå en indstilling til eller fra, skal du blot trykke på dens felt.
  5. Hvis du vil ændre på en indstilling, holder du nede på dens felt.

Tilpasning af Hurtigindstillinger

Du kan fjerne, erstatte eller omarrangere felterne under Hurtigindstillinger.
  1. Stryg nedad med to fingre fra toppen af skærmen, for at åbne Hurtigindstillinger.
    Image illustrating swiping down with two fingers on the screen.
  2. Tryk på Edit button og gør et af følgende:
    • Hold på et felt og træk det til det ønskede sted.
    • Hold på et felt og træk det ned under afsnittet Hold og træk for at tilføje felter for at skjule det fra panelet Hurtigindstillinger.
    • Under afsnittet Hold og træk for at tilføje felter kan du trække et felt op for at vise det i panelet Hurtigindstillinger.
  3. Tryk på .
Bemærk: Der er en grænse for, hvor mange felter der kan vises i første panel med Hurtigindstillinger. Du er muligvis nødt til at glide til venstre på panelet Hurtigindstillinger for at se flere felter for Hurtigindstillinger.