Beskæring af en video

1. Åbn programmet Billeder.
  2. Tryk på en video-miniature for at se den på hele skærmen.
    Bemærk: Videoer optaget med lyd i høj opløsning kan ikke trimmes.
  3. Tryk på Edit photo button og træk beskæringsskyderne til den del, hvor du ønsker, at videoen skal begynde og slutte.
  4. Tryk på Play video button for at forhåndsvise den beskårne video.
  5. Tryk på Gem.
Den beskårne video gemmes som en kopi. Den oprindelige video forbliver uredigeret.