Konfiguration af Edge Sense for første gang

Hvis du ikke konfigurerede Edge Sense, når du konfigurerede telefonen første gang, kan du gøre det i Indstillinger.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger > Edge Sense.

Edge Sense opsætningsskærmbilledet vises også automatisk, første gang du klemmer de nederste sider af telefonen.

2. Indstil klemmestyrken ved at følge skærmvejledningen.

Standardindstillingen for Edge Sense aktiverer kort klemmebevægelse, der som standard er indstillet til at starte programmet Kamera og tage billeder. Se Sådan tager du kamerabilleder vha. Edge Sense. Hvis du vil tildele en anden handling eller et andet program, henvises til Sådan ændrer du de handlinger, der er tildelt klemmebevægelser.

Edge Sense har også klem og hold-bevægelsen. Se Sådan aktiverer du klem og hold-bevægelsen for at konfigurere den.