Sende en gruppemeddelelse

Det er nemt at sende en meddelelse til flere kontakter på en gang. Du kan vælge imellem at sende en gruppe-SMS eller gruppe-MMS.
Vigtigt: Gruppe-MMS kan medføre ekstra datagebyrer.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Meddelelser.
  2. Tryk på Add icon.
  3. Tryk på Contact picker icon, og vælg derefter flere modtagere.
  4. Tryk på Udført.
  5. For at sende en gruppe-SMS, skal du trykke på Menu icon, og derefter vælge Send som individuel. Slå denne funktion fra for at sende din meddelelse som en gruppe-MMS.
    Afsende-indstillinger Sende og modtage
    Gruppe-SMS

Din meddelelse vil blive sendt til modtagerne som en tekstmeddelelse og du vil blive opkrævet for hver meddelelse, du har sendt af din mobiltelefonudbyder. Svar fra din modtagere sorteres separat.

Gruppe-MMS Hvis du sender en gruppe-MMS kan dine modtagere deltage i samtalen, som du har startet, på samme måde som i en gruppechat.

HTC U12+‍ organiserer også svarene i en enkelt samtaletråd. Hvis det er første gang du sender en gruppe-MMS, skal du måske indtaste dit mobiltelefonnummer.

6. Tryk på feltet Tilføj tekst eller på din underskrift, hvis du har angivet den.
  7. Indtast din meddelelse.
  8. Tryk på Send message button for at sende meddelelsen.

I dual SIM-modeller skal du trykke på Send message button Stik 1 eller Send message button Stik 2 for at sende en meddelelse.