Genstarte HTC U12+‍ (soft-nulstilling)

Hvis HTC U12+‍ kører langsommere end normalt, ikke svarer eller har et program, der ikke fungerer ordentligt, kan du prøve at genstarte og se, om det løser problemet.

1. Hvis skærmen er slukket, skal du trykke på knappen TÆND/SLUK, for at tænde for den igen.
  2. Hold knappen TÆND/SLUK nede, og tryk derefter på Genstart.

Reagerer HTC U12+‍ ikke?

Hvis HTC U12+‍ fryser fast, kan du stadig genstarte den.
Hold TÆND/SLUK nede indtil telefonen genstarter, og slip så knappen.
Tip: Det kan være nødvendigt at holde knapperne nede i ca. 8 sekunder, før telefonen genstarter.