Låseskærmen

Her er det, du kan gøre på Låseskærmen:
  • Glid op på låseskærmen for at låse op for skærmen.
    Tip: Konfigurér en skærmlås for at hjælpe dig med at beskyt din telefon. Indstilling af en skærmlås.
  • Dobbeltryk på en meddelelse for at gå direkte til det relaterede program.
  • Glid til venstre eller højre på meddelelsen for at fjerne den.
  • Stryg til venstre eller højre på en underretning, indtil du ser Snooze icon og Settings icon. Tryk på Snooze icon for at udsætte underretningen.
  • Hold nede på en meddelelse og vælg så, om du vil stoppe eller fortsætte med at vise meddelelser fra det pågældende program.

Hvis du ikke vil have at meddelelsesindhold vises på låseskærmen, skal du gå til Indstillinger > Sikkerhed og placering > Præferencer for låseskærm > På låseskærm og trykke på Vis slet ikke meddelelser.