Få hjælp og problemløsning

Vil du have lidt hurtig vejledning i brugen af telefonen?

Du kan lære mere om, hvordan du bruger din telefon i programmet Hjælp, hvor du finder vejledninger og ofte stillede spørgsmål.
  • Når du ser feltet Hjælp i HTC BlinkFeed, skal du blot trykke på det for læse tippet.
  • Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Hjælp.

I så fald kan du trykke på Søg efter hjælp i artikler og videoer, og indtaste hvad du søger efter. Du kan også trykke på Drawer icon for at kikke efter vejledninger, ofte stillede spørgsmål og meget mere.

Bemærk: Hvis HTC Hjælp ikke er forhåndsinstalleret på telefonen, kan du hente det fra Google Play Butik.

Har du problemer med hardware eller forbindelser?

Før du tilkalder support, kan du først bruge programmet Hjælp til at prøve at løse dit problem eller udføre diagnostik på telefonen. Dette hjælper dig med at finde årsagen til problemet og bestemme, om du kan løse det selv eller har brug for at tilkalde support.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Hjælp.
  2. På skærmen Hjælp trykker du på Drawer icon og trykker på Fejlfinding eller Diagnoseværktøjer for at bruge en guide til problemløsning til at tjekke de grundlæggende hardwarefunktioner.
  3. Du kan også trykke på Softwareopdateringer for at tjekke, om der er nye softwareopdateringer. Softwareopdateringer kan indeholde fejlrettelser og forbedrede funktioner.