Edge Sense dobbelttryk fingerbevægelse

Som standard kan du dobbeltrykke nederst til venstre eller højre på telefonen ændre skærmen til Énhåndstilstand.

Du kan tildele en anden handling eller at andet program og tilpasse følsomhedsniveauet for dobbeltryk.

1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger > Edge Sense.
  2. Tryk på Indstil handling ved dobbelttryk.
  3. Indstil dobbelttryk til at vise den flydende navigationslinje, som Tilbage-tasten eller vælg blandt de tilgængelige handlinger og programmer.
  4. Tryk på Juster følsomhedsniveau.
  5. Træk i skyderen for at justere følsomheden for dobbeltryk.
  6. Tryk på for at gemme indstillingen.
Hvis du har indstillet dobbeltryk til at åbne Edge Launcher, kan telefonen registrere, hvilken side du dobbeltrykker på, og vise Edge Launcher på samme side. Fx vises Edge Launcher i venstre side, hvis du dobbeltrykker nederst til venstre på telefonen. For at få flere oplysninger henvises til Åbne Edge Launcher.
Relaterede instruktioner