Hvad gør Google Play Protect, og hvordan kan jeg tjekke, om det er aktiveret?

Google Play Protect hjælper med at beskytte telefonen mod mulilgvis skadelige programmer.

Når den er slået til, vil telefonen være i stand til at blokere installation af programmer og fjerne programmer, hvis den opdager sikkerhedstrusler.

1. Gå til Indstillinger > Google > Sikkerhed.
  2. Under Sikkerhedsstatus trykker du på Google Play Protect.
  3. Hvis du endnu ikke har aktiveret programmet, trykker du på Søg efter sikkerhedstrusler på enheden for at aktivere Google Play Protect.