Når jeg fjerner min skærmlås, vises en meddelelse om, at enhedens beskyttelsesfunktioner ikke længere vil fungere. Hvad betyder beskyttelse af enheden?

Fra og med Android 5.1 Lollipop har Google tilføjet funktionen Beskyttelse af enheden, der hjælper med at beskytte din enhed, hvis du mister den eller den bliver stjålet. Hvis du bruger en skærmlås og har en Google konto, slås enhedsbeskyttelsesfunktionen automatisk til, så andre personer ikke kan bruge din telefon uden dine Google kontooplysninger — også selvom de nulstiller telefonen. Hvis du fjerner din skærmlås, vil andre personer muligvis kunne bruge din telefon uden at logge på, og kan derved undgå enhedsbeskyttelsesfunktionen.