Hvordan kan ændre SMS-beskeder, der vises med fed skrift programmet i HTC Meddelelser til ulæst?

Ulæste tekstbeskeder vises allerede som standard med fed skrift i programmet Meddelelser. Hvis den standard fede skrifttype ikke er tydelig nok for dig, kan du prøve at ændre skriftstørrelsen eller skrifttypen.
Gør et af følgende:
  • For at ændre skrifttypen, skal du åbne fanen Indstillinger, og tryk på Personaliser > Skriftstørrelse, og vælg derefter den ønskede størrelse.
  • For at ændre skrifttypen, skal du åbne programmet Temaer, og tryk derefter på Drawer button > Skrifttyper. Vælg en skrifttype, for at downloade og bruge den.