Når jeg ikke er i et opkald, hvordan får jeg så Telefon-dialeren til at vise en liste med mine kontakter med deres profilbilleder, i stedet for opkaldsoversigten?

Programmet HTC Telefon lister først opkaldsoversigten og dernæst dine kontakter på fanen Telefon.
  • Når du er på fanen Telefon, kan du rulle ned, indtil du ser dine kontakter med eres profilbilleder.
    Bemærk: I ældre versioner af Telefon-programmet skulle du først skifte til det store tastatur. Tryk på > Stort tastatur.
  • Du kan også swipe til fanen Personer for at se dine kontakter.