Hvordan får jeg hjælp til at løse eventuelle problemer med min telefon?

Hvis du oplever et hardware- eller forbindelsesproblem med din telefon, kan du bruge Hjælp-programmet til at tjekke, hvad der kan være galt.
Åbn Hjælp, tryk på Drawer button, og tryk derefter på et element fra sidemenuen.

Du kan gøre følgende med Hjælp-programmet:

• Tryk på Sådan gør du eller OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL for at søge efter og læse sådan gør du, tips og tricks samt ofte stillede spørgsmål.
  • Tryk på Fejlfinding eller Diagnoseværktøjer for at bruge en guide til problemløsning til at tjekke de grundlæggende hardwarefunktioner.
  • Tryk på Softwareopdateringer for at tjekke, om der er nye softwareopdateringer. Softwareopdateringer kan indeholde fejlrettelser og forbedrede funktioner.