Hvordan ser jeg listen med kørende programmer?

På telefoner med Android 6 eller nyere kan du gå til indstillingen Indstillinger for udviklere > Kørende tjenester for at se listen over kører programmer.
For at lære at få adgang til Indstillinger for udviklere henvises til Hvor slår jeg indstillinger for udviklere til? .

Hvorfor kan jeg ikke bruge multi-finger-bevægelser i mine programmer?

Dette er fordi Fingerbevægelser for medie som standard er slået til. Dette gør, at HTC-fingerbevægelser er forbeholdt til deling af indhold eller til brug med HTC-programmer. Du kan heller ikke bruge multi-finger-bevægelser (bevægelser, som bruger tre fingre eller flere) til andre formål.
For at kunne bruge multi-finger-bevægelser i spil eller musikinstrumentprogrammer, skal du rydde valgmuligheden Fingerbevægelse for medie i Indstillinger > Skærm og fingerbevægelser (eller Skærm, fingerbevægelser og taster).
Bemærk:
  • Denne funktion kan muligvis ikke bruge på alle telefoner.
  • Ved telefoner med Android 8 trykker du på Avanceret, hvis du ikke kan se valgmuligheden Fingerbevægelse for medie.