Hvordan kopierer jeg filer mellem min telefon og computer?

Vigtigt:
  • Gem og luk dine filer, før du kopierer dem fra din computer til telefonen eller omvendt.
  • Du skal låse telefonen op, hvis du skal have adgang til telefonhukommelsen eller hukommelseskortet på din computer.
Her vises måderne hvormed du kan overføre dine medier fra eller til din computer.
  • Opret forbindelse mellem din telefon og din computer. Din computer vil registrere den som et flytbart USB-drev, og du kan kopiere dine mediefiler mellem dem.
  • Brug cloud lagertjenester til at have dine medier på ét sted, så du kan administrere dem overalt — på din computer, på din telefon og på andre mobile enheder.
Hvis du vil have yderligere oplysninger, kan du se Sådan gør du og brugervejledningen til din telefon på vores supportwebsted eller i HTC Hjælp-programmet til din telefon.