Kan jeg gøre de samme ting i Google Billeder, som jeg plejede at gøre i HTC Galleri?

På telefoner, der ikke længere har HTC Galleri, integreres Google Billeder-programmet problemfrit med HTC-programmer som fx Kamera og Temaer. I Google Billeder kan du gøre mange af de ting, du har gjort i HTC Galleri.
Du kan fx gøre følgende:
  • Skifte imellem forskellige visninger med en simpel fingerbevægelse.

Samle eller sprede to fingre på skærmen for at skifte imellem visning per dag, måned og år.

• Opret album, hvis du manuelt vil organisere dine billeder og videoer.

Vælg flere billeder og videoer, og tryk derefter på > Album.

• Søg let efter billeder og videoer.

Tryk på eller på søgelinjen for at søge efter et ansigt, et sted, ting eller endda en dato for, hvornår et billede eller en video blev taget.

• Foretag grundlæggende redigering af billeder og videoer.

Du kan rotere, beskære, justere lysstyrke, anvende filtre mm. på dine billeder. Du kan også beskære dine videoer.

• Forbedr RAW-billeder taget i Pro-tilstand, hvis telefonen understøtter denne funktion.
  • Rediger slowmotion-videoer, hvis telefonen understøtter denne funktion.
  • Tag Hyperlapse-videoer, hvis telefonen understøtter denne funktion.
  • Opret en film.

Tryk på for at oprette en ny med Google Billeder.

Bemærk: Du skal have en internetforbindelse og logge ind på din Google-konto for at kunne bruge mange af funktionerne i Google Billeder.